Ervaring en expertise delen

Afwisseling en uitdaging zijn belangrijk voor mij.

Ik ben een zelfstandige professional die het leuk vindt om contacten te leggen en deze op vriendschappelijke basis te onderhouden. Daarnaast ben ik sterk in het nemen van het initiatief en richt ik mijn taken en verantwoordelijkheden op het geven van advies en ondersteuning.

Verder zit ik in de Raad van Advies van enkele bedrijven en ben daar een klankbord voor de directie.

Samen met Rikkert Walbeek schreef ik het boek “De Headhunter en de dode bestuurder” en organiseerde teambuilding sessies op een Chateau in de Champagnestreek, die inspirerend waren voor de deelnemers en een unieke coaching-beleving bood.

Initiatieven

Ik vind het belangrijk om een bijdrage aan de wereld te kunnen leveren.

Regelmatig bied ik gratis coaching sessies aan voor mensen op zoek naar een nieuwe uitdaging. In het voorjaar van 2018 ben ik gestart met “TheYellowRoom”, inspiratiesessies voor werkzoekenden van 50 jaar en ouder die al langer knokken om een baan te vinden. Gratis voor de deelnemers.

Dit initiatief biedt de mogelijkheid om een dag te brainstormen met gelijkgestemden over vraagstukken als het vergroten en intensiveren van je netwerk, het vinden van een baan of het starten van een bedrijf.

Ook verloot ik jaarlijks binnen mijn LinkedIn netwerk een hele dag coaching vol met tips, advies, inspiratie, begeleiding, energie, een heerlijke lunch en nog veel meer.

Bruisend

“Mijn glas is altijd vol, bij voorkeur met champagne”

Veerkrachtig, altijd enthousiast, optimistisch, spontaan, sociaal strijdlustig, soms ook wispelturig en ietwat eigenzinnig. Ik ben een goede promotor van ideeën en leg gemakkelijk nieuwe contacten.

Graag sta ik in het middelpunt van de belangstelling en ik ben een levensgenieter met een bourgondische levenswijze. Om mijn talent om nieuwe perspectieven voor anderen te ontwikkelen heb ik in 2006 Capdenac opgericht. Soms moet je het gewoon doen.

 

 

 

Nieuwsgierig?

Neem direct contact met mij op.

Of het nu gaat om Coaching, Teambuilding, Executive Search of Management Advies, ik sta met Capdenac bekend om het in balans brengen van terechte ambities, talent, passie en resultaat.