Toekomstbestendig

Onderzoek het potentieel van je eigen team.

Managers die hun team een krachtige impuls willen geven, gaan de ontwikkeling van hun medewerkers in een ander perspectief zien. De teamleden worden bewust van de eigen kwaliteiten en leren elkaar te ondersteunen bij het bereiken van zakelijke doelen. Via zelfinzicht en inzicht in elkaar wordt een team gesmeed dat klaar staat voor de toekomst.

Open houding

Met de diverse werkvormen scheppen we een klimaat van vertrouwen en respect voor elkaar.

Met een open houding geven wij aandacht aan de ander. We begeleiden het proces waarmee steeds meer inzichten worden opgebouwd. Wat vind je zelf en wat vindt de ander. Je krijgt persoonlijke feedback. Voor de opbouw van het teambeeld werken wij met de tools van Thomas International. (DISC)

Business resultaat en persoonlijke groei

Voor teams, die bereid zijn een ontwikkelslag te maken.

De samenwerkende coaches geven met veel aandacht, passie en energie vorm aan de programma’s die gericht zijn op leidinggevenden en hun teams. Deelnemen betekent dan ook: stevig aan de eigen thema’s werken, veel energie en inspiratie opdoen waarbij de uitdaging ligt in samenwerken in business, openstellen voor teamwork en verdiepen in persoonlijke kracht. Dat wordt de basis voor persoonlijke en zakelijke groei.

Onze coaches

Coaches met aandacht, passie en energie geven vorm aan de teamsessies.

Wij werken al vele jaren samen met erkende coaches die professionals begeleiden in hun zoektocht naar de beste oplossing voor uitdagingen. Ieder met een eigen specialiteit die past binnen onze aanpak. Zij geven met veel aandacht, passie en energie, vorm aan de teamsessies.

Elke groep of team is uniek. Dit vergt telkens weer een andere aanpak met andere werkvormen. Met onze programma’s behalen wij betere resultaten door mensen te activeren, motiveren, leren en stimuleren.

Competenties

Er wordt een klimaat geschapen waarin vertrouwen en respect aanwezig zijn.

Dit leidt tot openheid in een besloten omgeving. Wij brengen het team in beweging waardoor het al snel wordt geïnspireerd om haar eigen kracht te ontdekken en verbeterpunten naar boven te halen.

De programma’s dragen bij aan de competenties: visie ontwikkelen, resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid, persoonlijke kracht, samenwerking, communiceren, initiatiefnemen, leidinggeven, ondernemerschap, organiseren.

Kennismaken?

Wil je weten hoe wij jouw team nieuwe impulsen geven?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar mijn andere expertises?

Bekijk ook mijn andere expertises

Coaching

Coaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe je daar komt. Coaching levert je continue ondersteuning bij het managen van je persoonlijke carrière en ontwikkeling.

Lees meer

Executive Search

Met Executive Search besteden wij aandacht aan het in kaart brengen van organisatie, positie, competenties en overige functie-eisen waaraan de juiste kandidaat moet voldoen.

Lees meer

Advies

Met vele jaren ervaring in diverse managementposities maar ook als ondernemer help ik jou als DGA bij vraagstukken over de continuïteit en ontwikkeling van jouw bedrijf.

Lees meer