Lange termijn

Ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes

Gevoed en geïnspireerd door een hoogwaardig netwerk van professionals hebben wij onze ervaring opgedaan en onze sporen verdiend binnen en buiten de ICT-markt.

Wij ondersteunen onze relaties bij het maken van de juiste keuzes. Ook na afronding van de opdracht blijven wij met onze dienstverlening actief in contact met kandidaat én opdrachtgever waarmee een lange termijn contact gewaarborgd is.

JC Quality Search

Als je niet weet wat je zoekt, ga je het ook niet vinden.

In nauwe samenwerking met JC Quality Search besteden wij veel aandacht aan het in kaart brengen van positie, achtergrond, ervaring, competenties en overige functie-eisen waaraan de juiste kandidaat moet voldoen. Samen met onze opdrachtgever brengen wij de markt rondom de organisatie in kaart en identificeren wij de potentiële kandidaat binnen ons netwerk van professionals.

Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conformiteit (DISC)

In overleg met opdrachtgever maken wij onder meer gebruik van het gedragsassessment PPA van Thomas International.

De PPA toont hoe mensen zichzelf zien in gunstige of moeilijke werkomstandigheden en of hun reactiepatronen actief of passief zijn. Gedragsvoorkeuren zijn vervolgens in vier domeinen te verdelen: Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conformiteit.

Resultaat is een gedetailleerd profiel van de sterke punten en de aandachtspunten van mensen, hun communicatiestijl, hun waarde voor de organisatie, motivatoren, grootste angsten en hoe ze zich opstellen onder druk. Wil je meer weten over onze aanpak, de assessments of onze fee? Neem contact met ons op.

Kennismaken?

Wil je weten hoe jouw organisatie kan groeien met een executive search traject?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar mijn andere expertises?

Bekijk ook mijn andere expertises

Coaching

Coaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe je daar komt. Coaching levert je continue ondersteuning bij het managen van je persoonlijke carrière en ontwikkeling.

Lees meer

Teambuilding

Met de diverse werkvormen scheppen we een klimaat van vertrouwen en respect voor elkaar. Door middel van open houding geven wij aandacht aan de ander.

Lees meer

Advies

Met vele jaren ervaring in diverse managementposities maar ook als ondernemer help ik jou als DGA bij vraagstukken over de continuïteit en ontwikkeling van jouw bedrijf.

Lees meer