Klankbord

Ik help jou verder met vraagstukken over jouw bedrijf.

Mijn werk- en levenservaring zet ik graag in voor jou of jouw organisatie. Het begint met de vaak onduidelijk gedefinieerde vraag te vertalen in een concrete vraag zodat ik mij daarover kan buigen. Als adviseur, raadgever, consigliere, mentor, raadsman, consultant, begeleider, coach of vraagbaak heb ik een klankbordfunctie, dus je bepaalt zelf of je het advies daadwerkelijk overneemt.

Naast waardevolle kennis en ervaring over thema’s die actueel zijn binnen jouw bedrijf levert het ook uitbreiding van je netwerk, rust en structuur. Je kunt zo werken aan een toekomstbestendige organisatie.

Onafhankelijke blik

Klankborden met een ervaringsdeskundige levert waardevolle inzichten op.

Er komt veel op je af als ondernemer. Denk aan concurrentie, innovaties, zaken als personeelsaangelegenheden en leiderschap. Met een onafhankelijke blik benader ik vraagstukken als: groei, structurering, personeelsbeleid, financiering, strategie, professionalisering. Maar denk ook aan bedrijfsopvolging en business development.

Klankborden met ervaringsdeskundigen levert nu eenmaal waardevolle nieuwe inzichten en kan bedrijfsblindheid voorkomen.

Focus

Uitermate effectief voor startende ondernemers.

Juist voor de startende ondernemer is een adviseur uitermate geschikt, met de focus  op advies, de inbreng van ervaring & kennis en een netwerk- en klankbord functie.

Kennismaken?

Wil je weten over welke dilemma’s jij met ons kunt sparren?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar mijn andere expertises?

Bekijk ook mijn andere expertises

Coaching

Coaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe je daar komt. Coaching levert je continue ondersteuning bij het managen van je persoonlijke carrière en ontwikkeling.

Lees meer

Teambuilding

Met de diverse werkvormen scheppen we een klimaat van vertrouwen en respect voor elkaar. Door middel van een open houding geven wij aandacht aan de ander.

Lees meer

Executive Search

Met Executive Search besteden wij veel aandacht aan het in kaart brengen van organisatie, positie, competenties en overige functie-eisen waaraan de juiste kandidaat moet voldoen.

Lees meer