Meedenken

Inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe je daar komt.

Ieder traject staat op zich. Afhankelijk van jouw situatie en het resultaat dat je wilt bereiken, zal ik als coach met je meedenken, klankborden, spiegelen en begeleiden.

Je bepaalt zelf het resultaat, want in een coaching traject gaat het erom dat jij oplossingen vindt voor de uitdagingen die je tegenkomt en dat je antwoorden vindt op de vragen die jij hebt.

Aanleding

Tijdens een kennismakingsgesprek wordt de coachbehoefte vastgesteld.

In een overeenkomst wordt de aanleiding voor het coachtraject, je coachvraag en een verwijzing naar gedragscode opgenomen. Dan volgen de coachgesprekken. Het coachtraject duurt tussen de vier en zes maanden met om de twee of drie weken een sessie die meestal anderhalf tot twee uur duurt.

Persoonlijke Profiel Analyse

Capdenac maakt gebruik van de gedragsanalyses en geschiktheidstesten van Thomas International.

Deze geven inzicht in het werkgedrag van de persoon. Ze identificeren de sterkten en de mogelijke beperkingen. In combinatie met de coaching gesprekken is het een goed instrument om onder de waterspiegel te kijken. Waardoor dieper gelegen drijfveren zoals normen en waarden, zelfbeeld en overtuigingen naar boven komen en het mogelijk wordt om vastgelopen patronen te doorbreken. Zo ontstaat ruimte voor zowel persoonlijke als zakelijke groei, voor jou als individu en voor het team waar jij deel van uit maakt.

Resultaat

Blijvende ondersteuning, ook na het bereiken van je doelstellingen

Wanneer jouw doelstellingen zijn bereikt wordt gekeken naar de mogelijkheid om in de toekomst ondersteuning te bieden in situaties waarin dit gewenst is.

Dagelijks maak je keuzes

Keuzes, die impact hebben en die ook beïnvloeden hoe je door anderen wordt gezien.

Zo volgen we allemaal onze eigen weg. Maar onderweg veranderen de omstandigheden. Tot we op een punt komen van “hoe nu verder?” Daar begint de zoektocht naar persoonlijke inzichten. Personal Coaching biedt ruimte aan individuen die willen verdiepen in hun eigen ontwikkeling.

Kennismaken?

Benieuwd naar wat coaching oplevert bij het managen van je carrière en ontwikkeling?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar mijn andere expertises?

Bekijk ook mijn andere expertises

Teambuilding

Met de diverse werkvormen scheppen we een klimaat van vertrouwen en respect voor elkaar. Door middel van een open houding geven wij aandacht aan de ander.

Lees meer

Executive Search

Met Executive Search besteden wij aandacht aan het in kaart brengen van organisatie, positie, competenties en overige functie-eisen waaraan de juiste kandidaat moet voldoen.

Lees meer

Advies

Met vele jaren ervaring in diverse managementposities maar ook als ondernemer help ik jou als DGA bij vraagstukken over de continuïteit en ontwikkeling van jouw bedrijf.

Lees meer